Facilitator en dagvoorzitter

Zoek je een energieke facilitator jouw evenement? Of zoek je iemand die jouw teambijeenkomst kan vormgeven en leiden? Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit? Lees hieronder de mogelijkheden.

Event facilitator en dagvoorzitter

Ben je op zoek naar een energieke facilitator, presentator, host of dagvoorzitter voor jouw evenement? Welke naam je het ook geeft, tijdens jouw event creëer ik een dynamische sfeer die past bij de organisatie. Met zorg voor de spanningsboog stimuleer ik deelnemers om extra actief mee te doen. Ik heb onder andere ervaring met het hosten van congressen, onboardingsessies en lezingen met meerdere sprekers.

Indien gewenst kan ik ook helpen bij het opzetten en voorbereiden van je bijeenkomst. Zo heb je nog meer zekerheid dat jouw evenement onvergetelijk zal zijn!

Facilitator voor teambuilding en procesbegeleider

Willen jullie elkaar als team beter leren kennen? Willen jullie als team een gezamenlijke stip op de horizon bepalen? Of zoeken jullie naar een creatieve invulling voor jullie (kerst)uitje? Als teambuilding facilitator organiseer ik in overleg met jou een teambijeenkomst die aansluit op de sfeer en behoeftes binnen het team.

Ook kan ik teams ondersteunen in de rol van procesbegeleider. Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een nieuwe visie of strategie. Zoek je een originele manier om niet de zoveelste brainstormsessie in te plannen? Daar kan ik je bij helpen!

Teamspel SPARK YOUR TEAM SPIRIT

In dit dynamische teamspel gaan teams op een speelse manier aan de slag met: het vieren van successen, waarderen van de talenten van de teamleden, samen lachen en als laatste is er ook ruimte voor stilstaan en reflecteren.

SPARK YOUR TEAM SPIRIT is een format waarbinnen veel variatie mogelijk is. Ik heb inmiddels een grote collectie aan werkvormen en activiteiten opgebouwd: creatief, speels, rustig, dynamisch, reflectief, theatraal of juist totaal niet. Heel veel opties en ik denk graag met je mee om een teambuilding te ontwerpen die optimaal aansluit op jouw team.

Michelle Verheij
Michelle Verheij
Michelle Verheij

Testimonials

Dit zeggen mensen die mij in het verleden hebben ingezet als dagvoorzitter.

Michelle hebben we gevraagd om als dagvoorzitter op te treden bij de introductiemiddag voor nieuwe medewerkers van Erasmus Universiteit Rotterdam. Met enthousiasme en precisie werd deze dag in gezamenlijkheid voorbereid. Michelle kan zich goed verplaatsen in de opdrachtgever, denkt mee over wat passend is en aan de kleinste details wordt gedacht. Wat een energie en plezier weet Michelle aan de groep medewerkers over te dragen! Met creatieve energizers weet ze de spirit er bij het publiek in te houden. Achteraf hebben we veel feedback van tevreden deelnemers mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar dus!

Esther

Opdrachtgever Erasmus Universiteit Rotterdam